ganiQ HR Support

header_3

Wat doen wij?

ganiQ HR Support biedt ondersteuning aan bedrijven en instellingen op het gebied van HR-vraagstukken waarbij persoonlijke effectiviteit van medewerkers en een duurzame relatie met onze klant centraal staan.

Waarom doen we dat?
Mensen vormen de kern van elke organisatie. Waar mensen het goed hebben, ontstaan bloeiende organisaties, die een positieve rol vervullen in hun omgeving. Dat vinden wij belangrijk, dus daar zetten wij ons voor in.

Ontstaan
ganiQ HR Support heeft zich op een natuurlijke wijze ontwikkeld tot een betrouwbare HR partner. Verbinden en vertrouwen zijn de belangrijkste principes die dit mogelijk gemaakt hebben en die voor ons altijd een sleutelrol zullen blijven vervullen.

Wij zijn begonnen als HR-afdeling van de Visscher-Caravelle Groep, bestaande uit diverse bedrijven welke actief zijn binnen verschillende branches in binnen-en buitenland. Onze succesvolle werkwijze wekte al snel de interesse van bedrijven in onze omgeving. Mede hierdoor is onze ambitie ontstaan om onze diensten ook aan andere bedrijven aan te bieden. Om dit goed te kunnen doen zijn we sinds 2015 onderdeel geworden van ganiQ.

Missie
Wij hebben ervaren dat medewerkers die inzicht hebben in hun persoonlijke drijfveren en talenten die werk doen dat daarop aansluit, gemotiveerder, gelukkiger en effectiever zijn. Hun dagelijks werk staat niet op zichzelf, maar is verbonden met wie ze zijn, met hun collega’s en met overige stakeholders. De werkwijze vormt zo een sterke basis van waaruit organisaties kunnen groeien.

ganiQ HR Support draagt hieraan bij door inzicht te geven in het individuele groeiproces van medewerkers binnen organisaties en ondersteunt bij de implementatie daarvan. Dat is onze missie.

Specialisatie

Waarden- en drijfverenanalyse
Voor medewerkers die hun eigen gedrag én dat van anderen beter willen begrijpen en zo bovendien hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten:

Met behulp van My Motivations Insight (MMI) krijg je inzicht in je persoonlijke waarden en drijfveren. Je leert daardoor zowel jezelf als de mensen om je heen beter begrijpen en ontdekt ook het verband tussen drijfveren en effectiviteit. Deze analyse levert je dan ook niet alleen inzicht op, maar ook concrete tips voor het verbeteren van de effectiviteit van jouzelf en van je team of organisatie. Je wordt begeleid door een hiervoor gecertificeerde ganiQ medewerker.

Talentenanalyse
Voor medewerkers die hun eigen talenten beter willen herkennen, ontwikkelen en inzetten.
De TMA Talentenanalyse brengt 22 drijfveren en 44 talenten voor je in kaart. Ook benoemt de analyse 48 TMA Competenties en krijg je inzicht in de mate waarin je die competenties verder kunt ontwikkelen.

Je voert deze talentenanalyse online in. Dit neemt circa een uur in beslag. Naar aanleiding daarvan ontvang je een kandidaat-rapportage, waarin we aangeven welke talenten en ontwikkelingskansen er bij jou uitspringen. Eén van onze gecertificeerde trainers geeft je hierbij een uitgebreide toelichting.

Een specifiek vraagstuk?

ganiQ HR Support adviseert
– Strategische HR-beleidsvraagstukken
– Sparringpartner

Tijdelijk extra handen nodig?

ganiQ HR Support ondersteunt
– Werving en selectie (inclusief persoonlijkheids assessments)
– Verzuimbegeleiding
– Contractbeheer
– Opzetten performance management proces
– Ontslagprocedures
– Opzetten van Salaris- Functiehuis
– Opzetten Leerhuis/Academy
– Uitvoeren tevredenheidsmeting

Vastgelopen of toe aan een volgende ontwikkelstap?

ganiQ HR Support ontwikkelt
– Persoonlijke ontwikkeling
– Teamontwikkeling
– Loopbaanbegeleiding
– Coaching