Ontstaan en principes

header_3

Wij zijn een betrouwbare HR-partner en zetten ons met veel enthousiasme in voor onze klanten. Dat doen we niet zomaar. Hieronder leest u meer over onze geschiedenis, onze missie en onze kernwaarden.

Ontstaan

We zijn begonnen als HR-afdeling van de Visscher-Caravelle Groep, bestaande uit diverse bedrijven, actief in verschillende branches in binnen-en buitenland. Onze succesvolle werkwijze wekte al snel de interesse van bedrijven in onze omgeving. Mede hierdoor is onze ambitie ontstaan om onze diensten ook aan andere bedrijven aan te bieden. Sinds 2015 doen wij dit officieel onder de naam ganiQ HR Support.

Lees hier meer over de naam ganiQ en onze onderliggende filosofie.

Missie

We hebben ervaren dat medewerkers die inzicht hebben in hun persoonlijke drijfveren en talenten en werk doen dat daarop aansluit, gemotiveerder, gelukkiger en effectiever zijn. Hun dagelijks werk staat niet op zichzelf, maar is verbonden met wie ze zijn, met hun collega’s en met overige stakeholders. Deze werkwijze vormt een sterke basis van waaruit organisaties kunnen groeien.

ganiQ HR Support draagt hieraan bij door inzicht te geven in het individuele groeiproces van medewerkers binnen organisaties en door te ondersteunen bij het doorlopen van dit groeiproces. Dat is onze missie.

Kernwaarden

Verbinden en vertrouwen zijn de belangrijkste waarden die ervoor gezorgd hebben dat we ons op een natuurlijke wijze hebben ontwikkeld tot een betrouwbare HR partner. Verbinden en vertrouwen zullen dan ook altijd een sleutelrol blijven vervullen bij alles wat we doen.