Team

header_4

Om over zoveel mogelijk vraagstukken met u mee te kunnen denken en mogelijke oplossingen aan te dragen, bestaat ons team uit een vaste kern met daaromheen een netwerk van professionele specialisten. Hieronder leest u vast wat meer over de leden van het kernteam. Neemt u gerust contact op voor een nadere kennismaking.

Martine Faken

Martine Faken

Coach / Trainer / HR-adviseur

De mooie kanten van het leven zien en laten zien. Dat is wat ik graag doe. Juist door mijn ervaringen met enkele mindere kanten van het leven, heb ik ontdekt wat voor mijzelf écht van waarde is. Als coach ondersteun ik graag individuen bij hun zoektocht naar datgene waar zij energie van krijgen, naar hun waarden, talenten & drijfveren. Als HR-Adviseur ben ik een doener en luisteraar. Ik verzorg voor de Visscher-Caravelle Group de verzuimbegeleiding, begeleid re-integratietrajecten, ondersteun bij persoonlijke ontwikkeling en draag mijn steentje bij aan werving & selectietrajecten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast geven mijn collega Anne en ik samen de training “Effectief samen-werken” en begeleiden wij intervisiesessies.

Gerald Merkus

Gerald Merkus

Adviseur

Mijn passie ligt op het gebied van HR advisering, recruitment, persoonlijke effectiviteit en het bouwen van relaties. Deze diensten biedt ik aan vanuit ganiQ HR support. Daarnaast ben ik als HR professional betrokken bij de HR vraagstukken binnen de Visscher-Caravelle Automotive Group.